Сніданок «квітка» з лука
(покроковий рецепт з фото)
Шведський "квітка" з лука - прекрасна альтернатива картоплі фрі і чіпси. Така закуска виходить дуже незвичайною і за смаком нагадує кільця цибулі, ось тільки виглядає набагато цікавіше.
Шведський "квітка" з лука ідеально підійде для вечірніх посиденьок в компанії друзів. Здивуйте всіх незвичайною і оригінальною закускою, впевнена, ваші гості оцінять не тільки зовнішній вигляд, але і смак. Рецепт, як приготувати закуску "квітка" з лука, дуже простий і швидкий. Дуже важливо тут правильно розрізати цибулину, щоб вона стала схожою на квітку, тоді закуска вийде не тільки дуже красивою, але також відмінно прожарітся в середині.
- Цибуля ріпчаста - 5 штук
- Яйця - 2-3 штук
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 300 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Кожну цибулину розріжте на сектори, НЕ дорізаючи до корінця приблизно 5 мм. Як тільки ви це зробите, цибулина розпустить свої "пелюстки" .
Розігрійте рослинне масло в сотейнику або толстодонной каструлі. Як тільки масло гарненько прогріється і почне злегка потріскувати, відправте в нього цибулини. Час від часу провертайте цибулини, щоб вони максимально рівномірно присмажився і знайшли красивий золотистий колір.
Сніданок готовий. Подавайте її гарячої з кетчупом або будь-яким іншим соусом.