Рецепт Сніданок «квітка» з лука фото

Сніданок «квітка» з лука
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Цибуля, Ріпчаста цибуля
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, Фуршет

Шведський "квітка" з лука - прекрасна альтернатива картоплі фрі і чіпси. Така закуска виходить дуже незвичайною і за смаком нагадує кільця цибулі, ось тільки виглядає набагато цікавіше.

Шведський "квітка" з лука ідеально підійде для вечірніх посиденьок в компанії друзів. Здивуйте всіх незвичайною і оригінальною закускою, впевнена, ваші гості оцінять не тільки зовнішній вигляд, але і смак. Рецепт, як приготувати закуску "квітка" з лука, дуже простий і швидкий. Дуже важливо тут правильно розрізати цибулину, щоб вона стала схожою на квітку, тоді закуска вийде не тільки дуже красивою, але також відмінно прожарітся в середині.

  • Цибуля ріпчаста - 5 штук
  • Яйця - 2-3 штук
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 300 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
шведський
Кожну цибулину розріжте на сектори, НЕ дорізаючи до корінця приблизно 5 мм. Як тільки ви це зробите, цибулина розпустить свої "пелюстки" .
шведський
Розігрійте рослинне масло в сотейнику або толстодонной каструлі. Як тільки масло гарненько прогріється і почне злегка потріскувати, відправте в нього цибулини. Час від часу провертайте цибулини, щоб вони максимально рівномірно присмажився і знайшли красивий золотистий колір.
шведський
Сніданок готовий. Подавайте її гарячої з кетчупом або будь-яким іншим соусом.

Схожі рецепти