Сметанний соус до риби
(покроковий рецепт з фото)
У мене є рецепт ідеального сметанному соусі до риби. Він готується на основі сметани, майонезу і лайма. Гостроти додає консервовані перці халапеньо. Готується соус за 5 хвилин, пробуйте і ви!
Знаючи, як приготувати сметанний соус до риби, ви зможете урізноманітнити своє домашнє меню. Традиційно в подібні соуси додають часник, але мені більше подобається використовувати консервовані перці халапеньо. Хоч вони і гострі, але, полежавши в сметані, стають більш ніжними, як раз те, що потрібно!
- Крем - 120 мілілітрів
- Майонез - 60 мілілітрів
- Перці халапеньо - За смаком (консервовані)
- Вапно - 1 штука
Лайм промиваємо і трьом на тертці. Нам знадобиться цедра половинки лайма.
Приготуйте необхідну кількість сметани і майонезу.
Викладіть в глибоку тарілку сметану і майонез, додайте кілька перців халапеньйо і цедру лимона. Все ретельно перемішайте і дайте трохи настоятися. Готово!