Рецепт Гірчично-сметанний соус фото

Гірчично-сметанний соус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Мед
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На швидку руку , На природу , На святковий стіл
Соуси , Для птахів , До м'яса , До салату , Сметанний соус
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 хв.

Любіть соуси, але стежте за фігурою? Класичний рецепт гірчично-сметанному соусі допоможе знайти компроміс.

Опис приготування:

Подавати такий соус можна до будь-яких м'ясних страв або кулінарних шедеврів з птиці. Крім цього, я використовувала його навіть у вигляді заправки до овочевих салатів. Замість зелені базиліка непогано також використовувати зелень петрушки. По бажанню, поперчіть соус.

  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Зелень базиліка - 15 грам
гірчично-сметанний соус - фото крок 1
1. У мене на приготування гірчично-сметанному соусі в домашніх умовах пішло всього десять хвилин. Насамперед порубати зелень базиліка.
гірчично-сметанний соус - фото крок 2
2. Після цього з'єднайте сметану з гірчицею (гірчицю можете використовувати також домашнього виробництва). Я брала 15% сметану, а якщо ви стежите за фігурою, можете використовувати зовсім нежирну.
гірчично-сметанний соус - фото крок 3
3. Додайте зелень в отриману масу зі сметани і гірчиці.

Схожі рецепти