Гірчично-сметанний соус
(покроковий рецепт з фото)
Любіть соуси, але стежте за фігурою? Класичний рецепт гірчично-сметанному соусі допоможе знайти компроміс.
Подавати такий соус можна до будь-яких м'ясних страв або кулінарних шедеврів з птиці. Крім цього, я використовувала його навіть у вигляді заправки до овочевих салатів. Замість зелені базиліка непогано також використовувати зелень петрушки. По бажанню, поперчіть соус.
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Зелень базиліка - 15 грам
1. У мене на приготування гірчично-сметанному соусі в домашніх умовах пішло всього десять хвилин. Насамперед порубати зелень базиліка.
2. Після цього з'єднайте сметану з гірчицею (гірчицю можете використовувати також домашнього виробництва). Я брала 15% сметану, а якщо ви стежите за фігурою, можете використовувати зовсім нежирну.
3. Додайте зелень в отриману масу зі сметани і гірчиці.