Гірчично-медовий соус
(покроковий рецепт з фото)
Гірчично-медовий соус відмінно підійде і як маринад, і як самостійний соус до салатів і м'яса. За цим рецептом ви без зусиль приготуєте цю смачну заправку.
Рецепт приготування гірчично-медового соусу дуже простий. Ви без зусиль приготуєте гірчично-медовий соус в домашніх умовах. Ця заправка відмінно підійде як під салат з овочів, під м'ясо і рибу.
- Мед - 5 Ст. Ложок
- Гірчичний - 2 чайних ложки (будь-яка на ваш смак)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Яблучний УКСу - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
Приготувати гірчично-медовий соус простіше простого. Для цього нам знадобляться наступні інгредієнти: мідь, гірчичний (будь-яка на ваш смак), масло оливкове, оцет яблучний, соєвий соус, чорний перець.
Гірчицю змішати з медом до однорідної консистенції. Більшість вважає, що мед потрібно попередньо розтопити. Смію вас запевнити, що це зовсім не обов'язково, при додаванні гірчиці мед стає рідким.
Влити в отриману суміш оливкову олію, яблучний оцет, ретельно перемішати.
Додати до суміші мелений чорний перець.
Влийте соєвий соус, ще раз перемішайте.
Перекладіть соус в чисту соусницю і можна подавати до столу. Гірчично-медовий соус прекрасно простоїть кілька днів в холодильнику.