Сметанний соус для м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Це один з найпростіших в приготуванні соусів, який прекрасно підходить до багатьох страв. Сметанний соус можна подавати до запеченого, вареному, копченого м'яса, він поліпшить і підкреслить смак м'яса.
Сметанний соус дуже популярний, адже він зручний і швидкий в приготуванні, а їдять його практично все. Соус можна подавати до будь-якої страви, не тільки до м'яса. Він відмінно підходить до свіжих овочів, рибі, вареним яйцям. Його можна подати не тільки до готових м'ясних виробів, але і протушкувати в ньому м'ясо, курку. А як приготувати сметанний соус для м'яса, ви дізнаєтеся з цього рецепта.
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Сушений часник - 1-2 Щепоток
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Базилік сушений - 1 щіпка
- Орегано - 1 щіпка
- Перець червоний мелений - 1 щіпка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Викладаємо необхідну кількість майонезу.
Додаємо сметану. Її можна брати будь-якої жирності, на свій смак.
І додаємо всі інші інгредієнти. Якщо у вас є свіжа зелень кропу, можна додати і її.
І все ретельно перемішуємо. Даємо соусу хвилин 20 постояти в холодильнику, а потім пробуємо і додаємо відсутні спеції.