Сметанний соус для сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Соус - це невід'ємна частина більшості гарячих страв. Зараз відкрию один зі своїх соусів до червоної рибку. Він нескладний, тому його можна готувати часто для гарячого рибного блюда.
Цей соус - одна з варіацій тар-тара, тільки готується з більш доступних інгредієнтів. І, мені здається, володіє смаком домашньої кухні. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати сметанний соус для сьомги. Хоча ви можете його спробувати подати і до іншої рибі.
- Крем - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Маринований огірок - 1 штука
Сметану накладаємо в миску, де буде готуватися соус. Розрізаємо огірочок посередині. Одну половинку дрібно ріжемо, іншу трьом на крупній тертці, додаємо до сметані.
Беремо два яйця. Дрібно їх ріжемо і додаємо до сметані з огірочком.
Залишилося тільки посолити за смаком і видавити часник. Після ретельно перемішуємо - і соус готовий. Можна додати кріп. Він володіє відмінним смаком, і дуже добре буде поєднуватися з рибкою, а особливо з сьомгою.