Сметанний соус до м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як приготувати сметанний соус до м'яса? Пропоную цікавий і простий рецепт. Такий соус ідеально поєднується з будь-яким видом м'яса і навіть з птахом. Готується він на основі сметани та майонезу.
Якщо ви хочете підсилити смак м'яса і розкрити його аромат, то раджу приготувати сметанний соус до м'яса. Робиться він на основі сметани, майонез, часнику, оливок і кропу. Виходить шалено смачний соус, який ідеально підійде до м'яса і птиці. Мої домашні люблять такий соус навіть з сосисками і сардельками.
- Крем - 100 грам
- Майонез - 50 грам
- Часник - 2-3 зубчики
- Оливки - 5-8 штук
- Кріп - 5 грам (за смаком)
1. Дуже популярний соус, який легко приготувати в домашніх умовах. Краще, якщо він постоїть в холодильнику і настоїться.
2. Змішуємо сметану з майонезом. Я зазвичай беру сметану середньої жирності, щоб соус не був занадто рідкісним.
3. Видавлюємо пару зубчиків часнику і перемішуємо.
4. Нарізаємо дрібно оливки і додаємо в соус. Знову все перемішуємо.
5. Сметанний соус ідеально поєднується не тільки з часником і оливками, але і з зеленню кропу. Шаткуємо його дрібно і відправляємо до решти інгредієнтів.
6. Відправляємо соус в холодильник і даємо настоятися протягом години (якщо немає часу чекати, то подавайте відразу до столу). Потім перекладаємо його в креманку і подаємо до столу!