Рецепт Смажений фарш фото

Смажений фарш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже просте, але шалено смачна страва на всі випадки життя. Смачний фарш, смажений з цибулею, спеціями і томатами готується швидко і просто з рецептом смаженого фарш!

Опис приготування:

Зазвичай смажений фарш стає основою для іншої страви. До нього готують гарніри, смажать з овочами тощо. Але ж просто фарш теж дуже смачний, якщо його, звичайно, добре приготувати. Для приготування смаженого фарш я сама роблю фарш з яловичини. Таке блюдо припаде до душі всім чоловікам. До того ж, подавати його можна практично з чим завгодно.

  • Фарш із яловичини - 600 грам
  • Помідори - 3 штуки
  • Топлене масло - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
смажений фарш - фото крок 1
Наші інгредієнти.
смажений фарш - фото крок 2
Викладаємо фарш на розігріту сковорідку.
смажений фарш - фото крок 3
Помішуємо, razbivaem komochki.
смажений фарш - фото крок 4
Хвилин 20 так смажимо, поки рідина вся не випарується. Тепер додаємо масло топлене.
смажений фарш - фото крок 5
Тепер подрібніть помідори і додайте у фарш.
смажений фарш - фото крок 6
Солимо, перчим. roza_ker, постійно помішуючи, ще хвилин 20-30, поки що утворилася рідина не випарується.
смажений фарш - фото крок 7
Готовий смажений фарш подаємо з гарніром або без. Смачного!

Схожі рецепти