Смажений фарш
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте, але шалено смачна страва на всі випадки життя. Смачний фарш, смажений з цибулею, спеціями і томатами готується швидко і просто з рецептом смаженого фарш!
Зазвичай смажений фарш стає основою для іншої страви. До нього готують гарніри, смажать з овочами тощо. Але ж просто фарш теж дуже смачний, якщо його, звичайно, добре приготувати. Для приготування смаженого фарш я сама роблю фарш з яловичини. Таке блюдо припаде до душі всім чоловікам. До того ж, подавати його можна практично з чим завгодно.
- Фарш із яловичини - 600 грам
- Помідори - 3 штуки
- Топлене масло - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Наші інгредієнти.
Викладаємо фарш на розігріту сковорідку.
Помішуємо, razbivaem komochki.
Хвилин 20 так смажимо, поки рідина вся не випарується. Тепер додаємо масло топлене.
Тепер подрібніть помідори і додайте у фарш.
Солимо, перчим. roza_ker, постійно помішуючи, ще хвилин 20-30, поки що утворилася рідина не випарується.
Готовий смажений фарш подаємо з гарніром або без. Смачного!