Смажена шинка
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.
Хочу поділитися простим способом перекусити вранці або ввечері. Рецепт приготування смаженої шинки вашій увазі!
Опис приготування:
Якщо є в будинку шинка, тоді швидкий і ситний перекус вам забезпечений. Для приготування смаженої шинки нам знадобиться три шматочки по 100 грам кожен (я люблю, коли вони важкі), зелень і спеції за смаком. Можна подати готову шинку з маринованими огірками або свіжими овочами.
- Шинка - 300 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Гірчичний - За смаком
- Борошно - За смаком (для панірування)
- Зелень, спеції - За смаком
Шматочки шинки змащуємо гірчицею.
Паніруємо в борошні.
Цибулю ріжемо кільцями.
Обсмажуємо цибулю в олії до золотистого кольору, потім викладаємо шинку.
Обсмажуємо з двох сторін.
Смажена шинка готова, можете подати з зеленню і маслинами. Смачного!