Рецепт Смажена моцарелла фото

Смажена моцарелла
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Яйця, Моцарелла
Пісні страви
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Страви в паніровці

Сир - це відмінна закуска. Його можна нарізати шматочками і подати з вином або ягодами, а також з медом або зеленню. А ще є у мене один улюблений спосіб, як приготувати смажену моцарелу.

Таку закуску варто подавати гарячою до столу, щоб при розрізанні сир був м'який і трохи танув. Можна використовувати складну паніровці або тільки панірувальні сухарі. Таку закуску можна подати з овочами на грилі, з ягодами і фруктами, з морепродуктами. Смачно, просто і недорого.

  • Моцарелла - 300 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
смажена моцарелла - фото крок 1
1. Наріжте сир невеликими шматочками довільної форми.
смажена моцарелла - фото крок 2
2. В одну миску розбийте куряче яйце і перемішайте його виделкою.
смажена моцарелла - фото крок 3
3. У велику миску викладіть на одну сторону борошно, а на іншу - панірувальні сухарі.
смажена моцарелла - фото крок 4
4. Спершу шматочок сиру занурте в яйце.
смажена моцарелла - фото крок 5
5. Потім запаніруйте його з усіх боків в борошні.
смажена моцарелла - фото крок 6
6. Знову відправте сир в яєчну суміш.
смажена моцарелла - фото крок 7
7. В останню чергу викладіть сир в панірувальні сухарі.
смажена моцарелла - фото крок 8
8. Виконайте ті ж дії з іншими шматочками і викладіть на тарілку, сіль і poperčite.
смажена моцарелла - фото крок 9
9. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть сир і обсмажуйте з кожного боку по 10-15 секунд.
смажена моцарелла - фото крок 10
10. Подавайте сир відразу ж після обсмажування, смачного!

Схожі рецепти