Смалець з часником через м'ясорубку

Смалець з часником через м'ясорубку
Кількість порцій: 12 Час приготування: 30 хв.
Смалець з часником через м'ясорубку можна намазувати на хліб. Це відмінна ситна і пікантна закуска, яку просто обожнюють чоловіки. Прекрасно підходить під високоградусні міцні напої.

опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати смалець з часником через м'ясорубку, то просто прочитайте цей рецепт. Він досить простий у виконанні. Така закуска стане в нагоді в будь-якому будинку, де люблять гостре. Також вона досить поживна.

  • Сало— 500 грам
  • часник— 4 зубчики
  • Перець червоний пекучий— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • петрушка— 1 пучок
Смалець з часником через м'ясорубку - фото крок 1 Сало краще вибирати товсте і дуже жирне. У ньому не повинно бути м'ясних прошарків. вимийте його, відріжте шкірку, поскоблите ножем і наріжте на шматки.

Смалець з часником через м'ясорубку - фото крок 2 Очистіть часник від лушпиння, з перцю дістаньте насіння. Вимийте петрушку і відріжте стеблинки. Пропустіть всі інгредієнти через м'ясорубку.

Смалець з часником через м'ясорубку - фото крок 3 Все ретельно перемішайте і покладіть в банку. щільно закупорьте. Зберігайте отриману суміш в холодильнику. Намазуйте смалець на хліб або булки. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Сало через м'ясорубку з часником

Сало через м'ясорубку з часником

Це дуже смачне сало, намазане на шматочок хліба, стає відмінною закускою до будь-якого супу, а так само до міцних напоїв. Порадуйте своїх чоловіків цієї смакотою! опис приготування: Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати сало через м'ясорубку з часником, досить просту і неймовірно смач...

читати далі
Смалець з часником

Смалець з часником

Я хочу поділитися незвичайним рецептом, який відповість на ваше запитання, як приготувати смалець з часником в домашніх умовах. Страва не найпоширеніше, але стане в нагоді. опис приготування: Ніжний смалець можна подавати з хрусткими тостами з чорного хліба, часточками часничку, свіжими огірка...

читати далі
Ікра з опеньків через м'ясорубку

Ікра з опеньків через м'ясорубку

Грибна ікра має величезну кількість варіантів приготування. Новачкам я рекомендую саме цей рецепт. Швидкий, простий і з мінімальною кількістю інгредієнтів . Отже, приступимо! опис приготування: Хоча ікра і не частий гість на столі, але таку баночку просто необхідно мати в холодильнику. Цей рец...

читати далі
Кабачкова ікра через м'ясорубку на зиму

Кабачкова ікра через м'ясорубку на зиму

Перевірений роками рецепт смачної кабачкової ікри перед вами. готується легко, можна закатати на зиму. Ікра виходить ніжною і густий. НЕ lenitesy, приготуйте! Взимку вся ікра буде з'їдена! опис приготування: смачна, з легкою кислинкою кабачкова ікра готується за цим рецептом досить просто. Пра...

читати далі
Кабачкова ікра з морквою через м'ясорубку

Кабачкова ікра з морквою через м'ясорубку

Дуже смачна кабачкова ікра, приготована з кабачків, томатів і моркви, з додаванням майонезу. В даному рецепті все овочі подрібнюються за допомогою м'ясорубки, що значно прискорює процес. опис приготування: повинен зізнатися, що це - один з кращих рецептів приготування кабачкової ікри з морквою...

читати далі