Смалець з часником через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)
Смалець з часником через м'ясорубку можна намазувати на хліб. Це відмінна ситна і пікантна закуска, яку просто обожнюють чоловіки. Прекрасно підходить під високоградусні міцні напої.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати смалець з часником через м'ясорубку, то просто прочитайте цей рецепт. Він досить простий у виконанні. Така закуска стане в нагоді в будь-якому будинку, де люблять гостре. Також вона досить поживна.
- Сало - 500 грам
- Часник - 4 зубчики
- Перець червоний пекучий - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
Сало краще вибирати товсте і дуже жирне. У ньому не повинно бути м'ясних прошарків. Вимийте його, відріжте шкірку, поскоблите ножем і наріжте на шматки.
Очистіть часник від лушпиння, з перцю дістаньте насіння. Вимийте петрушку і відріжте стеблинки. Пропустіть всі інгредієнти через м'ясорубку.
Все ретельно перемішайте і покладіть в банку. Щільно закупорьте. Зберігайте отриману суміш в холодильнику. Намазуйте смалець на хліб або булки.