Рецепт Смалець з часником через м'ясорубку фото

Смалець з часником через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сало
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На природу , Фуршет
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Смалець з часником через м'ясорубку можна намазувати на хліб. Це відмінна ситна і пікантна закуска, яку просто обожнюють чоловіки. Прекрасно підходить під високоградусні міцні напої.

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати смалець з часником через м'ясорубку, то просто прочитайте цей рецепт. Він досить простий у виконанні. Така закуска стане в нагоді в будь-якому будинку, де люблять гостре. Також вона досить поживна.

  • Сало - 500 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець червоний пекучий - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок
смалець з часником через м'ясорубку - фото крок 1
Сало краще вибирати товсте і дуже жирне. У ньому не повинно бути м'ясних прошарків. Вимийте його, відріжте шкірку, поскоблите ножем і наріжте на шматки.
смалець з часником через м'ясорубку - фото крок 2
Очистіть часник від лушпиння, з перцю дістаньте насіння. Вимийте петрушку і відріжте стеблинки. Пропустіть всі інгредієнти через м'ясорубку.
смалець з часником через м'ясорубку - фото крок 3
Все ретельно перемішайте і покладіть в банку. Щільно закупорьте. Зберігайте отриману суміш в холодильнику. Намазуйте смалець на хліб або булки.

Схожі рецепти