Рецепт Сало через м'ясорубку з часником фото

Сало через м'ясорубку з часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Сало
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл, Фуршет

Це дуже смачне сало, намазане на шматочок хліба, стає відмінною закускою до будь-якого супу, а так само до міцних напоїв. Порадуйте своїх чоловіків цієї смакотою!

Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати сало через м'ясорубку з часником, досить просту і неймовірно смачну закуску. Я, як всі члени моєї сім'ї, є істинним любителем сала і знаю безліч рецептом його приготування. Але цей простий рецепт сала через м'ясорубку з часником мій найулюбленіший, тому що в ньому немає абсолютно нічого складного, а смак у такий закуски настільки приголомшливий, що важко навіть описати. До того ж це дуже зручно: ви можете приготувати таке сало, покласти його в холодильник, а потім просто дістати його в будь-який момент і поставити на стіл. А далі залишається тільки насолоджуватися ароматною, гострої закускою, приготовленої своїми руками.

  • Сало свиняче - 500 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Перець червоний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Зелень свіжа - 30 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
сало через м'ясорубку з часником - фото крок 1
Для цього рецепта підійде абсолютно будь-сало, тут все залежить від ваших уподобань. Отже, зрізаємо з сала шкірку і пропускаємо його через м'ясорубку два рази.
сало через м'ясорубку з часником - фото крок 2
Посипаємо перекручене сало сіллю і меленим чорним перцем за смаком.
сало через м'ясорубку з часником - фото крок 3
Тепер подрібнюємо часник і додаємо його в сало. У рецепті я написала приблизну кількість часнику, тому що не всі люблять його у великій кількості. Особисто я завжди кладу часник від душі, так і смак, і аромат, на мій погляд, краще.
сало через м'ясорубку з часником - фото крок 4
Далі черга свіжої зелені. Подрібнюємо її і так само викладаємо в миску з салом.
сало через м'ясорубку з часником - фото крок 5
Додаємо червоний перець. Якщо ви не любите гостру їжу, то можете виключити з рецепту червоний перець, без нього теж виходить дуже смачно.
сало через м'ясорубку з часником - фото крок 6
Тепер гарненько все перемішуємо і загортаємо наше сало в харчову плівку. Відправляємо його в холодильник і через пару годин вже можемо приступати до дегустації. Смачного!

Схожі рецепти