Сало через м'ясорубку з часником
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачне сало, намазане на шматочок хліба, стає відмінною закускою до будь-якого супу, а так само до міцних напоїв. Порадуйте своїх чоловіків цієї смакотою!
Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати сало через м'ясорубку з часником, досить просту і неймовірно смачну закуску. Я, як всі члени моєї сім'ї, є істинним любителем сала і знаю безліч рецептом його приготування. Але цей простий рецепт сала через м'ясорубку з часником мій найулюбленіший, тому що в ньому немає абсолютно нічого складного, а смак у такий закуски настільки приголомшливий, що важко навіть описати. До того ж це дуже зручно: ви можете приготувати таке сало, покласти його в холодильник, а потім просто дістати його в будь-який момент і поставити на стіл. А далі залишається тільки насолоджуватися ароматною, гострої закускою, приготовленої своїми руками.
- Сало свиняче - 500 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Перець червоний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Зелень свіжа - 30 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком