Сало з часником через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з сала - це ніжна і смачна закуска для тих, хто любить сало. Завдяки спецій і часнику вона ароматна, має пікантний смак. Спробуйте, як приготувати сало з часником через м'ясорубку.
Сало необхідно вибрати без м'ясної прошарку, так закуска вийде більш однорідною і смачною. Подавайте таке частування на Бородінському хлібі з консервованими або свіжими овочами. Зелень для прикраси можна вибрати будь-яку.
- Сало - 500 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Перець червоний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Кріп - 30 грам
1
Відокремте від сала шкірку і наріжте його середніми шматочками.
2
Пропустіть сало через м'ясорубку, приправити сіллю, додайте чорний перець. Потім знову пропустите його через м'ясорубку.
3
Часник видавити через чеснокодавку і відправте до сала. Перемішайте, щоб вони рівномірно розподілилися. Можна ще раз пропустити через м'ясорубку.
4
Зелень помийте, просушіть. Потім дуже-дуже дрібно наріжте її ножем і додайте в миску з салом.
5
На останньому етапі додайте червоний перець і будь-які приправи. Перемішайте.
6
Розстеліть шматок харчової плівки, викладіть туди всю масу і загорніть її в формі рулету (цей крок можна пропустити). Надішліть в холодильник на 2-3 годину, щоб сало промаринувалося.