Смачний суп «Xarco»
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливо смачний і поживний суп "харчо" дуже люблять в моїй родині. Часто його готую і він не набридає. А рецепт при цьому зовсім нескладний і не вимогливий до продуктів. Знайомтеся!
Хочу поділитися рецептом приготування смачного супу "харчо" . Процес дуже простий, а супчик виходить остреньким і незвичайним. Це класичний варіант приготування і, думаю, він багатьом припаде до смаку, так як перевірений неодноразово мною і моїми знайомими. За бажанням можна додавати також будь-яку зелень. Я замість томатної пасти завжди використовую свіжі помідори.
- М'ясо - 500 грам
- Мал - 0, 5 склянки
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Соус ткемалі - 3 Ст. Ложки
- Хміль-сунелі, червоний і чорний мелений перець, лавровий лист - За смаком
- Горіхи волоські - 0, 5 склянки
- Зелень - петрушка, кріп, Braai - За смаком
1
М'ясо наріжте і відваріть до готовності.
2
На гарячу сковороду викладіть томатну пасту.
3
Додайте дрібно нарізану цибулю і пасеруйте.
4
Мал добре промийте і додайте в бульйон.
5
Додайте цибулю і подрібнені горіхи.
6
Коли рис буде готовий, додайте в бульйон томатну пасту, перець, ткемалі, сіль, товчений часник. Варіть до готовності.
7
Дайте настоятися хвилин 20. Додайте зелень.
8
Смачного!