Смачний салат без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Не обов'язково слідувати існуючим рецептами, можна готувати по-своєму. Досить заглянути в холодильник і змішати наявні там продукти. Розповім, як приготувати смачний салат без майонезу.
Мій рецепт - тому яскраве підтвердження. У холодильнику у мене були овочі (томати і перець), консервований нут і фета. Виявилося, що всі ці продукти відмінно гармонують один з одним. Такий салат рекомендую заправити олією або легким соусом на його основі.
- Болгарський перець - 2 штуки
- Томат - 2 штуки
- Консервований нут - 360 грам
- Фета - 100-150 грам
- Часник - 1 зубчик
- Лимон - 1/2 штуки
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
1. Томати мою і розрізаю на 2 частини, видаляю плодоніжки, нарізаю кубиками середнього розміру.
2. Болгарський перець у мене двох кольорів, розрізаю і видаляю насіння, нарізаю невеликими шматочками.
3. Перекладаю томати і перець в миску, додаю консервований нут.
4. Часник очищаю і відвалів через прес, поливаю соком однієї половинки лимона. Заправляю сіллю, чорним меленим перцем, орегано і сумішшю пряних трав.
5. Посипаю салат сиром, перемішую, наполягаю в холодильнику, а потім вже насолоджуюся його смаком.