Смачна тушкована капуста зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Я часто готую свою сім'ю прості страви. Просто ситні і знайомі інгредієнти в звичних поєднаннях - це завжди приємно. Пропоную подивитися, як приготувати смачну тушковану капусту зі свининою.
Запишіть собі ще один простий рецепт. Таке блюдо буде доступно кожному. Таке гаряче часто з'являтиметься у вас на столі в будні дні. Спробуйте трохи пограти з інгредієнтами і прийти до нових смакових відтінків. Наприклад, додайте якусь пряну приправу або гострий томатний соус.
- Свинина - 500 грам
- Білокачанна капуста - 1 кілограм
- Помідор - 500 грам
- Морква - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 200 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Цибуля чистий, дрібно наріжте. Щоб сік не роз'їдав очі, спробуйте при нарізці змочувати ніж холодною водою.

Помідори і м'ясо помийте, наріжте кубиками. Морква почистіть, помийте, натріть на крупній тертці. Капусту помийте, наріжте тонкою соломкою.

Обсмажте в маслі до прозорості цибулю. Потім додайте моркву. Внесіть в сковороду м'ясо і смажте до рум'яної скоринки.

Додайте капусту. Поперчіть, приправити сіллю. Гасіть на невеликому вогні близько 35 хвилин до м'якості капусти. Потім додайте помідори. Готуйте ще 15 хвилин.

Перед подачею посипте зеленню. Смачного!