Скумбрія запечена в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт скумбрії запеченої в мікрохвильовці дозволить приготувати смачну страву з доступною рибки без великих зусиль. Приготувати настільки просто, що розбереться навіть новачок.
Рецепт приготування скумбрії в мікрохвильовці дуже простий, проте, незважаючи на це, смак у риби виходить чудовим. По перше - нету яскраво вираженого рибного запаху (через це запаху моя свекруха практично не готує рибу, так що для неї мікрохвильовка - справжній порятунок). По-друге - суміш спецій і лимона надають рибі тонкий смак і аромат. А по-третє - готується страва неймовірно просто і швидко.
Отже, простий рецепт скумбрії запеченої в мікрохвильовці:
1. Підготуємо рибу - Чистий і pomoem.
2. Помиємо зелень і дрібно поріжемо.
3. Вершкове масло злегка розтопити і змішаємо з зеленню.
4. Лимонну цедру, чорний перець, сіль і паприку змішаємо і повапниш цією сумішшю тушку риби з усіх боків.
5. Вкладемо в черевце риби суміш масла і зелені.
6. Ретельно загорніть рибу в змащену маслом пергаментний папір. Зробити це треба так, щоб сік і масло при готуванні риби не витекли.
7. Готуємо рибу 7-10 хвилин при повній потужності мікрохвильовки.
От і все, скумбрія в мікрохвильовці готова! Смачного!
- Скумбрія - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Зелень кропу, петрушки - 100 грам
- Лимон - 1 штука
- Паприка мелена - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
Отже, простий рецепт скумбрії запеченої в мікрохвильовці:
1. Підготуємо рибу - Чистий і pomoem.
2. Помиємо зелень і дрібно поріжемо.
3. Вершкове масло злегка розтопити і змішаємо з зеленню.
4. Лимонну цедру, чорний перець, сіль і паприку змішаємо і повапниш цією сумішшю тушку риби з усіх боків.
5. Вкладемо в черевце риби суміш масла і зелені.
6. Ретельно загорніть рибу в змащену маслом пергаментний папір. Зробити це треба так, щоб сік і масло при готуванні риби не витекли.
7. Готуємо рибу 7-10 хвилин при повній потужності мікрохвильовки.
От і все, скумбрія в мікрохвильовці готова! Смачного!