Рецепт Скумбрія запечена в мікрохвильовці фото

Скумбрія запечена в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт скумбрії запеченої в мікрохвильовці дозволить приготувати смачну страву з доступною рибки без великих зусиль. Приготувати настільки просто, що розбереться навіть новачок.

Рецепт приготування скумбрії в мікрохвильовці дуже простий, проте, незважаючи на це, смак у риби виходить чудовим. По перше - нету яскраво вираженого рибного запаху (через це запаху моя свекруха практично не готує рибу, так що для неї мікрохвильовка - справжній порятунок). По-друге - суміш спецій і лимона надають рибі тонкий смак і аромат. А по-третє - готується страва неймовірно просто і швидко.

Отже, простий рецепт скумбрії запеченої в мікрохвильовці:

1. Підготуємо рибу - Чистий і pomoem.

2. Помиємо зелень і дрібно поріжемо.

3. Вершкове масло злегка розтопити і змішаємо з зеленню.

4. Лимонну цедру, чорний перець, сіль і паприку змішаємо і повапниш цією сумішшю тушку риби з усіх боків.

5. Вкладемо в черевце риби суміш масла і зелені.

6. Ретельно загорніть рибу в змащену маслом пергаментний папір. Зробити це треба так, щоб сік і масло при готуванні риби не витекли.

7. Готуємо рибу 7-10 хвилин при повній потужності мікрохвильовки.

От і все, скумбрія в мікрохвильовці готова! Смачного!


  • Скумбрія - 500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Зелень кропу, петрушки - 100 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Паприка мелена - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
Рецепт приготування скумбрії в мікрохвильовці дуже простий, проте, незважаючи на це, смак у риби виходить чудовим. По перше - нету яскраво вираженого рибного запаху (через це запаху моя свекруха практично не готує рибу, так що для неї мікрохвильовка - справжній порятунок). По-друге - суміш спецій і лимона надають рибі тонкий смак і аромат. А по-третє - готується страва неймовірно просто і швидко.

Отже, простий рецепт скумбрії запеченої в мікрохвильовці:

1. Підготуємо рибу - Чистий і pomoem.

2. Помиємо зелень і дрібно поріжемо.

3. Вершкове масло злегка розтопити і змішаємо з зеленню.

4. Лимонну цедру, чорний перець, сіль і паприку змішаємо і повапниш цією сумішшю тушку риби з усіх боків.

5. Вкладемо в черевце риби суміш масла і зелені.

6. Ретельно загорніть рибу в змащену маслом пергаментний папір. Зробити це треба так, щоб сік і масло при готуванні риби не витекли.

7. Готуємо рибу 7-10 хвилин при повній потужності мікрохвильовки.

От і все, скумбрія в мікрохвильовці готова! Смачного!

Схожі рецепти