Скумбрія в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Скумбрія - це риба, яку готувати одне суцільне задоволення. Мікрохвильовка допоможе вам зробити швидкий і смачну вечерю з цієї рибки.
У нашому сучасному світі основна проблема - нестача часу. Те начальник на роботі затримає, то по дорозі додому в пробку потрапиш. А вдома голодні чоловік і діти. І все чекають від тебе чогось смачного і бажано швидше. У цьому випадку на допомогу прийде мікрохвильовка. А якщо ви по дорозі якраз купили скумбрію - смачну страву вам забезпечено. Рецепт приготування скумбрії в мікрохвильовці вкрай простий. Рекомендую скористатися ним.
1. Сподіваюся, ваша риба встигла підтанути в довгій дорозі. Чистим, моєму, витрачати.
2. Розрізаємо на невеликі шматки - сантиметрів по 3-4.
3. Укладаємо в посуд для мікрохвильовки, солимо, перчим, посипаємо спеціями і скроплюємо соком лимона.
4. Прикриваємо кришкою або тарілкою, тільки нещільно! і ставимо в мікрохвильовку.
5. Включаємо на 10 хвилин при потужності 800 ват. Дамо постояти ще пару хвилин, дозріти.
Рибка готова. Сподіваюся, за цей час ви встигли приготувати легкий салатик.
- Скумбрія - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Спеції для риби - 1 щіпка
1. Сподіваюся, ваша риба встигла підтанути в довгій дорозі. Чистим, моєму, витрачати.
2. Розрізаємо на невеликі шматки - сантиметрів по 3-4.
3. Укладаємо в посуд для мікрохвильовки, солимо, перчим, посипаємо спеціями і скроплюємо соком лимона.
4. Прикриваємо кришкою або тарілкою, тільки нещільно! і ставимо в мікрохвильовку.
5. Включаємо на 10 хвилин при потужності 800 ват. Дамо постояти ще пару хвилин, дозріти.
Рибка готова. Сподіваюся, за цей час ви встигли приготувати легкий салатик.