Скумбрія в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Виявляється, скумбрія може бути не тільки консервована з банки! Настільки я звикла бачити її саме так, що взявшись за сиру рибу, не могла вибрати рецепт. Але все-таки знайшла! дивіться!
Тепер я знаю, як приготувати скумбрію в духовці у фользі. Філе виходить соковитим і м'яким. До нього буде додано цибулю, часник і петрушка, а значить смак буде пікантним. Аромат під час запікання по дому розноситься неймовірний! На гарнір подавайте варену картоплю або тушковані овочі.
- Скумбрія ціла - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Петрушка - 2-3 штук (гілочка)
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком (мелений)
Рибу випатрати, а потім ретельно промийте.
Потім змастіть скумбрію сіллю і перцем. Додайте сік лимона.
Тим часом почистіть і дрібно наріжте цибулю.
Промиту петрушку також наріжте.
Змішавши нарізані інгредієнти, викладіть їх в черевце.
Потім скумбрію натріть подрібненим часником.
Тепер рибку загорніть у фольгу і перекладіть у жароміцних форму.
Запікайте скумбрію при 200 градусах протягом 1 годину. Смачного!