Рецепт Skrembl фото

Skrembl
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Вершки, Яйця, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Омлет

Одне з найпопулярніших страв, яке подають на сніданок в європейських готелях. Яєчня-брехуха, але приготовлена ​​за особливим, що надає цьому блюду дуже ніжну структуру. Готується легко і швидко.

Яйця скрембл дуже часто готують на сніданок і в європейських готелях, і в Америці. До них додають і інші інгредієнти: сир, шинку або помідори. У цьому рецепті я розповім, як приготувати скрембл без доповнень. Процес легкий і дуже швидкий, але потребують вашої присутності біля сковороди, адже таку яєчню готують дуже швидко, а готові шари потрібно весь час зрушувати. Зате ви отримаєте в результаті ніжне повітряне блюдо. Солити скрембл слід вже на тарілці. Смачного!

  • Яйце - 2 штуки
  • Вершки або жирне молоко - 40 мілілітрів
  • Вершкове масло - 20 грам (або рослинне)
Skrembl - фото крок 1
Ставимо розігріватися на середньому вогні товстостінну сковороду з маслом.
Skrembl - фото крок 2
Вибиваємо яйця в миску, додаємо вершки або молоко і збиваємо виделкою. До дуже пишної піни збивати не треба. За бажанням можна додати чорний мелений перець.
Skrembl - фото крок 3
Виливаємо яєчну суміш на розігріту з маслом сковороду і буквально через кілька секунд, як тільки яйця схопляться, зрушуємо лопаткою схопився шар.
Skrembl - фото крок 4
І так робимо з усіх боків: зрушуємо схопився шари з усією сковорідки. Можна зрушувати до центру, можна просто в сторони.
Skrembl - фото крок 5
Важливо не пересушити скрембл і не дати йому сильно присмажуватися. Прибираємо сковороду з вогню, коли скрембл ще вологий. Він доготувати від залишкового тепла.
Skrembl - фото крок 6
Викладаємо на тарілку, подаємо з тостом і овочами. Смачного!

Схожі рецепти