Скрембл з тофу
(покроковий рецепт з фото)
Skrembl - це все та ж яєчня - брехуха, відмінний варіант для живильного сніданку. Традиційно скрембл готують з яєць, але я пропоную спробувати веганські варіант з тофу. На смак нітрохи не гірше, а готувати навіть простіше.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати скрембл з тофу. Ви також можете додати гриби або маслини, вийде теж смачно. Шпинат можна замінити на рукколу або Кейл.
- Тофу - 250 грам
- Помідори черрі - 7 штук
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Шпинат - За смаком
- Чорна сіль - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Копчені паприки - 0, 5 чайних ложки
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Дрібно наріжте цибулю, обсмажте його на розігрітій сковороді до прозорості.
Зверху руками покришите тофу. Обсмажуйте його на сковороді 3 хвилини.
Поки смажиться тофу, наріжте помідори і порвіть шпинат на маленькі шматочки.
Додайте харчові дріжджі, сіль і спеції до тофу, влийте пару ложок води. Акуратно все перемішайте, щоб тофу рівномірно убрався в жовтий колір.
Після цього додайте помідори, потомите їх на середньому вогні до м'якості.
Далі додайте шпинат. Перемішайте і залиште під кришкою на 30 секунд.
Скрембл з тофу готовий. Подавати можна в тарілці або на підсмажених тостах. Смачного!