Скрембл з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Скрембл - шикарна альтернатива глазуньи і вареним яйцям. Він робиться так само просто і швидко, а смак і текстура виходять зовсім іншими. Плюс завжди можна щось додати, як і вийшло тут.
Варіацій подібного страви багато. Ми подамо його в англійському стилі, а ви прочитайте про те, як приготувати скрембл з квасолею. І обов'язково зробимо грінки. Такий легкий, але ситний і яскравий сніданок сподобається багатьом. Зелень освіжить закуску, а соус додасть необхідний смаковий відтінок. Буде дуже смачно!
- Яйце - 4 штуки
- Квасоля консервована - 100 грам (в томатному соусі)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Зелена цибуля, гілочка - 1 штука
- Багет - 4 скибочки
- Сіль - За смаком
1. Підготуйте необхідні продукти.
2. Для початку обсмажте на розігрітій олії з обох сторін багет до золотистої скоринки.
3. Яйця, постійно помішуючи, обсмажте в олії 2-3 хвилини. Трохи підсолити його.
4. Потім додайте до яєць квасоля.
5. Подавайте скрембл з нарізаною цибулею і грінками. Смачного!