Рецепт Скрембл з квасолею фото

Скрембл з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Яєчня
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Скрембл - шикарна альтернатива глазуньи і вареним яйцям. Він робиться так само просто і швидко, а смак і текстура виходять зовсім іншими. Плюс завжди можна щось додати, як і вийшло тут.

Опис приготування:

Варіацій подібного страви багато. Ми подамо його в англійському стилі, а ви прочитайте про те, як приготувати скрембл з квасолею. І обов'язково зробимо грінки. Такий легкий, але ситний і яскравий сніданок сподобається багатьом. Зелень освіжить закуску, а соус додасть необхідний смаковий відтінок. Буде дуже смачно!

  • Яйце - 4 штуки
  • Квасоля консервована - 100 грам (в томатному соусі)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля, гілочка - 1 штука
  • Багет - 4 скибочки
  • Сіль - За смаком
скрембл з квасолею - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні продукти.
скрембл з квасолею - фото крок 2
2. Для початку обсмажте на розігрітій олії з обох сторін багет до золотистої скоринки.
скрембл з квасолею - фото крок 3
3. Яйця, постійно помішуючи, обсмажте в олії 2-3 хвилини. Трохи підсолити його.
скрембл з квасолею - фото крок 4
4. Потім додайте до яєць квасоля.
скрембл з квасолею - фото крок 5
5. Подавайте скрембл з нарізаною цибулею і грінками. Смачного!

Схожі рецепти