Скоринка для пирога

Скоринка для пирога
Кількість порцій: 16 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування скоринки для пирога з борошна, сала і молока.

опис приготування:

За цим рецептом ви зможете приготувати дві скоринки для пирога. Якщо ви будете дотримуватися всі тонкощі приготування, скоринка вийде листкової, ніжною і дуже смачною.

  • борошна— 2 склянки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • холодного молока— 4 Ст. ложки
Скоринка для пирога - фото крок 1 1. Відміряти необхідну кількість сала і помістити його в морозильник. Просіяти борошно на лист пергаменту або вощений папір. Відміряти необхідну кількість борошна і разом з сіллю просіяти в миску.

Скоринка для пирога - фото крок 2 2. Додати сало до борошна і за допомогою різака для тесту перемішати, поки суміш не буде нагадувати великий пісок.

Скоринка для пирога - фото крок 3 3. Додати 2 столові ложки молока і перемішати тісто за допомогою вилки. Додати 1-2 столові ложки молока, продовжуючи перемішувати виделкою.

Скоринка для пирога - фото крок 4 4. Розділити тісто на дві рівні частини і сформувати з них диски. Обернути кожен диск поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 1/2 години або на строк до одного дня.

Скоринка для пирога - фото крок 5 5. На посипаною борошном робочій поверхні розкачати кожну половинку тесту в коло діаметром 30 см і товщиною близько 3 мм. Викласти коло тесту в форму для пирога.

Скоринка для пирога - фото крок 6 6. Обрізати краї тіста, залишивши невеликий навіс розміром близько 1 см, і декоративно підвернути. Заповнити та запекти пиріг відповідно до вашим рецептом.

Скоринка для пирога - фото крок 7 7. Якщо рецепт передбачає окреме попереднє запікання скоринки, зробіть рівномірно наколи виделкою на поверхні, а потім випікайте в духовці при температурі 200 градусів протягом приблизно 15 хвилин, до золотистого кольору. Щоб надати скоринці блиск, перед запіканням змастіть її молоком або збитим яйцем.

Схожі рецепти

Бездріжджове тісто для рибного пирога

Бездріжджове тісто для рибного пирога

Приготувати бездріжджове тісто для рибного пирога можна всього за двадцять хвилин. Найчастіше — це прісне тісто, яке ідеально підходить для приготування пирога з будь-якою начинкою. опис приготування: Це бездріжджове тісто для рибного пирога підійде для будь-якої постій випічки. Якщо в тісто д...

читати далі
Швидке тісто для рибного пирога

Швидке тісто для рибного пирога

Зробити швидке тісто для рибного пирога в домашніх умовах можна з маргарину, борошна, яєць і дріжджів. Поки буде готується начинка, тісто підійде і пиріг можна буде випікати. опис приготування: Тісто на основі маргарину і дріжджів виходить чудовим саме для такої випічки. Пиріг можна готувати в...

читати далі
Дріжджове тісто для рибного пирога

Дріжджове тісто для рибного пирога

Що може бути смачніше домашнього пирога, та ще й з начинкою? Дуже важливо правильно приготувати тісто. Для пирога підійде дріжджове і прісне тісто, а також тісто на кефірі і кисляку. опис приготування: Для пирогів підійде класичне опарне дріжджове тісто. Готується воно традиційним способом про...

читати далі
Дріжджове тісто на кефірі для пирога

Дріжджове тісто на кефірі для пирога

Здобне дріжджове тісто ідеально підходить для домашньої випічки. Рекомендую всім на замітку рецепт приготування дріжджового тіста на кефірі для пирога. опис приготування: Випічка із здобного тіста завжди виходить дуже повітряної, пишною і ситної. А пироги здобні — це просто смакота! Я часто го...

читати далі
Грушева начинка для пирога

Грушева начинка для пирога

Не знаєте з чим спекти солодкий пиріг? Спробуйте дуже смачну грушевий начинку, вона відмінно поєднується з будь-яким видом тестом! Дивіться в моєму рецепті, як приготувати грушевий начинку для пирога. опис приготування: Грушева начинка для пирога - солодка і ароматна, стане прекрасним наповнюв...

читати далі