Рецепт Скоринка для пирога фото

Скоринка для пирога
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , М'ясо , Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 16
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування скоринки для пирога з борошна, сала і молока.

Опис приготування:

За цим рецептом ви зможете приготувати дві скоринки для пирога. Якщо ви будете дотримуватися всі тонкощі приготування, скоринка вийде листкової, ніжною і дуже смачною.

  • Борошна - 2 склянки
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Холодного молока - 4 Ст. Ложки
скоринка для пирога - фото крок 1
1. Відміряти необхідну кількість сала і помістити його в морозильник. Просіяти борошно на лист пергаменту або вощений папір. Відміряти необхідну кількість борошна і разом з сіллю просіяти в миску.
скоринка для пирога - фото крок 2
2. Додати сало до борошна і за допомогою різака для тесту перемішати, поки суміш не буде нагадувати великий пісок.
скоринка для пирога - фото крок 3
3. Додати 2 столові ложки молока і перемішати тісто за допомогою вилки. Додати 1-2 столові ложки молока, продовжуючи перемішувати виделкою.
скоринка для пирога - фото крок 4
4. Розділити тісто на дві рівні частини і сформувати з них диски. Обернути кожен диск поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 1/2 години або на строк до одного дня.
скоринка для пирога - фото крок 5
5. На посипаною борошном робочій поверхні розкачати кожну половинку тесту в коло діаметром 30 см і товщиною близько 3 мм. Викласти коло тесту в форму для пирога.
скоринка для пирога - фото крок 6
6. Обрізати краї тіста, залишивши невеликий навіс розміром близько 1 см, і декоративно підвернути. Заповнити та запекти пиріг відповідно до вашим рецептом.
скоринка для пирога - фото крок 7
7. Якщо рецепт передбачає окреме попереднє запікання скоринки, зробіть рівномірно наколи виделкою на поверхні, а потім випікайте в духовці при температурі 200 градусів протягом приблизно 15 хвилин, до золотистого кольору. Щоб надати скоринці блиск, перед запіканням змастіть її молоком або збитим яйцем.

Схожі рецепти