Бездріжджове тісто для пирога
(покроковий рецепт з фото)
Чудове бездріжджове тісто для пирога готується гранично просто. Основою тесту є: мука, яйця і рослинна олія. Пироги з будь-якими начинками виходять дуже смачними. Рекомендую!
Яке тісто найпростіше і найлегше в приготуванні? Звичайно ж, це - бездрожжевое тесто для пирога, приготоване в домашніх умовах. Випічка виходить і солодка, і солона. Збережіть цей рецепт: упевнений, що він вам ще не раз стане в нагоді!
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вода тепла - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Просіваємо в миску борошно, додаємо сіль. Робимо поглиблення, і вбиваємо в борошно яйця.
Тепер влийте теплу воду і масло, перемішайте ложкою.
Ретельно замісити руками круте тісто.
Тісто накрийте рушником і залиште при кімнатній температурі на 1 час. Готово!