Рецепт Бездріжджове тісто для пирога фото

Бездріжджове тісто для пирога
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 1
Час приготування: 50 хв.

Рецепт дріжджового тіста для пирога можна використовувати в якості основи для випічки пирога з яблуками, з ягодами, з сиром, з м'ясом і овочами або для чізкейку, а також для тарталеток.

Опис приготування:

Перед використанням тісто потрібно помістити в морозильник мінімум на півгодини. Тісто можна зробити заздалегідь і відправити на зберігання в морозильну камеру. Можна замісити його вручну або за допомогою міксера. Тісто відмінно підходить для солодких або м'ясних, овочевих пирогів.

  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Холодна вода - 4-5 Ст. Ложок
1
Змішайте сухі складові, холодне вершкове масло подрібніть шматочками і змішайте з сухими інгредієнтами, руками швидко зробіть пісочну крихту.
2
Додайте крижану воду і оливкове (соняшникова) олія, замісіть тісто. Зберіть його в кому, оберніть плівкою і відправте в морозильник на тридцять хвилин.
3
Дістаньте тісто і розкачайте його в пласт, зробіть проколи вилкою по всьому Коржу.
4
Запікайте його окремо в розігрітому до 220 градусів духовці або викладіть на пласт начинку і відправте в духовку все разом.

Схожі рецепти