Бездріжджове тісто для пирога з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Це тісто ідеально підійде для наслідках бездріжджових пирогів з м'ясом, капустою, картоплею і т.Д. Замішується воно на кефірі, а тому виходить дуже пишним і м'яким, просто ідеальним!
Якщо ви любите пироги з капустою в духовці так само, як і я, тоді цей рецепт вам неотменно сподобається. Та й в приготуванні він дуже простий. З ним не потрібно турбуватися, що тісто не зійде, як це буває з дрожежвим, адже тісто на кислому молоці або кефірі виходить завжди. Дізнайтеся далі, як приготувати бездріжджове тісто для пирога з капустою ідеально.
- Кефір - 450 грам
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Олія соняшникова - 40 мілілітрів
- Борошно - 3 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У кефір додайте олію і сіль, розмішайте.
Змішайте борошно з розпушувачем, додайте до кефіру. В принципі, борошна знадобиться стільки, скільки візьме тісто. Тому розпушувач додайте в першу порцію борошна, а далі додавайте борошно за потребою. Тісто має вийти м'яким і не липнуче до рук.
Тісто готове до застосування. З нього можна зробити армоатний пиріг, м'які пиріжки або навіть просто спекти корж на сковороді.