Сьомга в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Сьомга прекрасна і чудова в будь-якому вигляді, в тому числі і у вигляді закуски в лаваші. Такий рулет можна сміливо готувати на святковий стіл і навіть просто на звичайний сімейний вечерю у вигляді закуски до чаю.
Ми готували різні лаваші з начинками, і цей рецепт не виняток. Сьомга в лаваші - відмінна закуска для обіднього і навіть святкового столу. Поєднання сьомги, салату і сирного сиру з часниковим соусом по праву можна вважати ідеальним. Раджу спробувати і поділитися своїми враженнями. А як приготувати сьомгу в лаваші, дивіться далі в рецепті.
- Лаваш - 2 штуки
- Сьомга слабосолона - 100 грам
- Салат зелений - 50 грам
- Сир - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
1. Ось основні інгредієнти, які нам знадобляться для приготування цієї чудової закуски: лаваш, сьомга слабосоленої, салат зелений, сир, майонез, сметана і часник.
2. Лаваш краще брати прямокутний, а не овальний, він краще підходить для рулетів.
3. Викладаємо листя зеленого салату або салату "айсберг", розподіляючи їх по всій поверхні лаваша.
4. Зверху викладаємо шматочки тонко нарізаної сьомги. Я беру вже готову нарізану слабосоленую сьомгу.
5. Закриваємо зверху ще одним лавашем.
6. Змішуємо сметану з майонезом і часником.
7. Промащуємо другий лаваш отриманим соусом і загортаємо, щільно притискаючи лаваш до поверхні.
8. Обертаємо наш рулет харчовою плівкою, а після відправляємо його в холодильник на одну годину.
9. Потім дістаємо рулет з холодильника і нарізаємо його на невеликі частини. Викладаємо на блюдо і подаємо до столу. Наша сьомга в лаваші готова!