Сьомга в духовці в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати сьомгу в духовці в рукаві в домашніх умовах. Смачно і ніжно, ситно і разом з тим делікатно настільки, що прямо навіть пальчики хочеться облизати після кожного шматочка!
Перед вами простий рецепт сьомги в духовці в рукаві. У домашніх умовах це блюдо готується дуже швидко, а виходить незмінно смачним. Мені здається, його буквально неможливо зіпсувати! Так що, навіть якщо ви новачок на кухні, вам все одно сподобається готувати таку рибку, а вийдуть вона у вас буде незмінно смачною!
- Сьомга - 300 грам
- Лимон - 0.5 штуки
- Спеції - За смаком
1. Розморозимо сьомгу, нарізаємо її шматочками, посипаємо спеціями і поливаємо лимонним соком. Залишимо на півгодини маринуватися.
2. Тепер рибку відправимо в пакет, запікаємо при температурі 160 градусів півгодини.
3. Готово! Приємного вам апетиту!