Рецепт Сьомга солона в розсолі фото

Сьомга солона в розсолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
ПП рецепти
На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Простий і смачний рецепт на кожен день - сьомга солона в розсолі. Цей варіант рибки підійде для приготування різних закусок, бутербродів, салатів, також можна сьомгу використовувати для ролів і суші.

Опис приготування:

Сьомга в розсолі буде готова через добу, рибка вийде дуже ароматною, смачною, ніжною. Обов'язково приготуйте з сьомги бутерброди - хрусткий тост, вершковий сир, листя салату, яйце-пашот і сьомга. А якщо подати таку закуску з чашкою кави - сніданок вийде ідеальний.

  • Сьомга - 300 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 4 штуки
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
сьомга солона в розсолі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Сьомгу можна нарізати шматочками або використовувати черевця риби.
сьомга солона в розсолі - фото крок 2
Підготуйте ківш, влийте воду, додайте лавр і перець горошком.
сьомга солона в розсолі - фото крок 3
Додайте в воду сіль і цукор, проваріть кілька хвилин, влийте ложку коньяку і остудіть.
сьомга солона в розсолі - фото крок 4
Сьомгу викладіть в глибоку ємність.
сьомга солона в розсолі - фото крок 5
Залийте рибу розсолом, залиште в холодильнику на добу. Через деякий час знімайте пробу.
сьомга солона в розсолі - фото крок 6
Подавайте сьомгу до столу.
Смачного!

Схожі рецепти