Сьомга солона в розсолі
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний рецепт на кожен день - сьомга солона в розсолі. Цей варіант рибки підійде для приготування різних закусок, бутербродів, салатів, також можна сьомгу використовувати для ролів і суші.
Сьомга в розсолі буде готова через добу, рибка вийде дуже ароматною, смачною, ніжною. Обов'язково приготуйте з сьомги бутерброди - хрусткий тост, вершковий сир, листя салату, яйце-пашот і сьомга. А якщо подати таку закуску з чашкою кави - сніданок вийде ідеальний.
- Сьомга - 300 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 4 штуки
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти. Сьомгу можна нарізати шматочками або використовувати черевця риби.
Підготуйте ківш, влийте воду, додайте лавр і перець горошком.
Додайте в воду сіль і цукор, проваріть кілька хвилин, влийте ложку коньяку і остудіть.
Сьомгу викладіть в глибоку ємність.
Залийте рибу розсолом, залиште в холодильнику на добу. Через деякий час знімайте пробу.
Подавайте сьомгу до столу.
Смачного!
Смачного!