Рецепт Сьомга під соусом фото

Сьомга під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Що може бути краще і смачніше італійської класики? Цей рецепт приготування сьомги під соусом простий, але дуже смачний. Якщо вам перепав шматок гарної риби, спробуйте його подати з лимонним соусом!

Опис приготування:

Цей класичний рецепт сьомги під соусом, як мені здається, зовсім не потребує складного поєднанні спецій і смаків. Саме тому я не додаю в соус нічого, крім солі. І саму рибу натираю тільки перцем і морською сіллю. Виходить дуже смачно, і нічого не"перебиває" смак сьомги!

  • Філе сьомги - 600 грам
  • Лимон - 1 штука (один великий або два маленьких)
  • Кріп - 0.3 пучка
  • Сметана жирна - 4 Ст. Ложки
  • Майонез жирний - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
сьомга під соусом - фото крок 1
1. Філе розморозимо, промиємо і обсушити. Натираємо спеціями. Рекомендую мелений чорний перець і морську сіль. Викладаємо у форму, два шматочки лимона кладемо зверху. Збризкаємо лимонним соком. Запікаємо при 180 градусах в духовці 10-20 хвилин (в залежності від товщини шматка).
сьомга під соусом - фото крок 2
2. Для соусу з останків лимона видавив якомога більше соку. Також знадобиться цедра половини лимона. До цих інгредієнтів додамо майонез, сметану, молоко і перемішаємо. Подрібнений кріп і спеції за смаком додамо в останню чергу.
сьомга під соусом - фото крок 3
3. Подаємо рибу, щедро полив соусом. Смачного!

Схожі рецепти