Рецепт Сиров'ялена свинина фото

Сиров'ялена свинина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 дн. 20 г. 0 хв.

Для всіх любителів м'ясних закусок розповідаю, як зробити сиров'ялені свинину. М'ясо виходить - просто вищий клас! І соковите, і смачне. Як на мене, і спеції тут підібрані ідеально. Спробуйте!

Опис приготування:

Хочу сказати, що цей рецепт приготування сиров'яленому свинини, звичайно ж, для терплячих любителів м'яса. Але ви вже повірте - результат того вартий, виходить чудова на смак бастурма, яку можна використовувати і в якості нарізки на святковий стіл, або ж просто годувати домашніх бутербродами з натуральним замінником ковбаси! словом, сиров'ялена свинина в домашніх умовах, - це дуже смачно і добре, спробуйте!

  • Свинина (шия) - 2 кілограма
  • Сіль - 0.5 кілограма
  • Часник - 150 грам
  • Косарка (пажитник) - 100 грам
  • Гострий червоний перець - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
сиров'ялена свинина - фото крок 1
1. М'ясо розморожуємо, промиваємо, обсипаємо сіллю. Добу нехай стоїть в холодильнику, а потім ще чотири дні - сушиться в підвішеному стані.
сиров'ялена свинина - фото крок 2
2. Робимо соус. Подрібнимо часник, змішаємо його зі спеціями, і розводимо теплою кип'яченою водою до консистенції сметани.
сиров'ялена свинина - фото крок 3
3. Соус теж тримаємо в холодильнику як мінімум добу. Потім м'ясо опускаємо в соус, і маринуємо два дня в холодильнику.
сиров'ялена свинина - фото крок 4
4. Тепер очищаємо м'ясо від залишків соусу, підвішуємо в добре провітрюваному приміщенні. Нехай висить, як можна довше. Як мінімум - тиждень-два.
сиров'ялена свинина - фото крок 5
5. Ось так виглядає готова охолоджена закуска. Смачного!

Схожі рецепти