Сироїдчі чіпси
(покроковий рецепт з фото)
Сироїдчі чіпси можна приготувати з різних овочів або фруктів за допомогою дегидратора. Сьогодні я приготувала чіпси з капусти пекінської та спецій. Вони хрусткі і гострі. Дивіться рецепт.
Для приготування чіпсів капусту ретельно вимийте і висушіть паперовою серветкою. Змішайте спеції з маслом, нанесіть на лисяча. Тримайте в дегідратором до порожнього висушування. Готові чіпси повинні бути хрусткими. Хай щастить! Слідуючи цим рецептом можна приготувати кабачкові або морквяні чіпси.
- Пекінська капуста - 0.5 штуки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Чилі мелений - 2 щіпки (по бажанню)
Капусту вимийте і як слід підсушіть, щоб не залишилося води на листках. Перець чилі використовуйте для додання гостроти. Якщо готуєте для дітей, не варто додавати.
Поріжте капусту на великі шматки.
Змішайте оливкову олію з сіллю і спеціями.
Силіконової пензликом нанесіть спеції на капусту, завдяки маслу вони будуть відмінно триматися.
Шматочки капусти викладайте на лист дегидратора і сушіть до повного висихання. Час залежить від соковитості капусти.
Чіпси готові!