Рецепт Сироїдчі чіпси фото

Сироїдчі чіпси
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На полуденок, Фуршет
Чіпси

Сироїдчі чіпси можна приготувати з різних овочів або фруктів за допомогою дегидратора. Сьогодні я приготувала чіпси з капусти пекінської та спецій. Вони хрусткі і гострі. Дивіться рецепт.

Для приготування чіпсів капусту ретельно вимийте і висушіть паперовою серветкою. Змішайте спеції з маслом, нанесіть на лисяча. Тримайте в дегідратором до порожнього висушування. Готові чіпси повинні бути хрусткими. Хай щастить! Слідуючи цим рецептом можна приготувати кабачкові або морквяні чіпси.

  • Пекінська капуста - 0.5 штуки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Чилі мелений - 2 щіпки (по бажанню)
сироїдчі чіпси - фото крок 1
Капусту вимийте і як слід підсушіть, щоб не залишилося води на листках. Перець чилі використовуйте для додання гостроти. Якщо готуєте для дітей, не варто додавати.
сироїдчі чіпси - фото крок 2
Поріжте капусту на великі шматки.
сироїдчі чіпси - фото крок 3
Змішайте оливкову олію з сіллю і спеціями.
сироїдчі чіпси - фото крок 4
Силіконової пензликом нанесіть спеції на капусту, завдяки маслу вони будуть відмінно триматися.
сироїдчі чіпси - фото крок 5
Шматочки капусти викладайте на лист дегидратора і сушіть до повного висихання. Час залежить від соковитості капусти.
сироїдчі чіпси - фото крок 6
Чіпси готові!

Схожі рецепти