Сироїдчі козинаки
(покроковий рецепт з фото)
Ці чудові козинаки не тільки вразять вас своїм відмінним смаком, але і принесуть користь вашому організму, але ж так приємно, коли улюблені ласощі ще до того ж і неймовірно корисне.
Хочу запропонувати неймовірно смачний десерт для тих, хто дотримується сироїдіння і розповісти, як приготувати сироедческіе козинаки. В такому ласощах маса корисних речовин і мікроелементів, необхідних нашому організму, тому ці козинаки підійдуть абсолютно всім, хто стежить за своїм здоров'ям. А якщо врахувати ще й приголомшливий смак цього частування, то такий рецепт приготування сироедческіх козинаков автоматично стає незамінним в побуті.
- Фініки - 250 грам
- Кунжут - 250 грам
Для початку ми викладаємо попередньо замочений кунжут (протягом 2 годин) і фініки в чашу кухонного комбайна. Подрібнюємо все до однорідного стану.
У нас повинна вийти досить в'язка маса, формуємо з неї козинаки будь-якої форми і сушимо їх в дегідратором протягом 12-18 годин при температурі 39 градусів.
Як тільки козинаки повністю висохнуть і стануть "крихкими", їх можна діставати і пригощатися. Приємного всім апетиту!