Рецепт Сироїдчі козинаки фото

Сироїдчі козинаки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Фінік
Рецепти сироїдіння
На обід , На полуденок , На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 15-17
Час приготування: 18 г. 0 хв.

Ці чудові козинаки не тільки вразять вас своїм відмінним смаком, але і принесуть користь вашому організму, але ж так приємно, коли улюблені ласощі ще до того ж і неймовірно корисне.

Опис приготування:

Хочу запропонувати неймовірно смачний десерт для тих, хто дотримується сироїдіння і розповісти, як приготувати сироедческіе козинаки. В такому ласощах маса корисних речовин і мікроелементів, необхідних нашому організму, тому ці козинаки підійдуть абсолютно всім, хто стежить за своїм здоров'ям. А якщо врахувати ще й приголомшливий смак цього частування, то такий рецепт приготування сироедческіх козинаков автоматично стає незамінним в побуті.

  • Фініки - 250 грам
  • Кунжут - 250 грам
сироїдчі козинаки - фото крок 1
Для початку ми викладаємо попередньо замочений кунжут (протягом 2 годин) і фініки в чашу кухонного комбайна. Подрібнюємо все до однорідного стану.
сироїдчі козинаки - фото крок 2
У нас повинна вийти досить в'язка маса, формуємо з неї козинаки будь-якої форми і сушимо їх в дегідратором протягом 12-18 годин при температурі 39 градусів.
сироїдчі козинаки - фото крок 3
Як тільки козинаки повністю висохнуть і стануть"крихкими" , їх можна діставати і пригощатися. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти