Сироїдчі хлібці
(покроковий рецепт з фото)
Сироїдчі хлібці - це здорова альтернатива звичайному хлібу. Варіантів приготування багато, в цьому рецепті поділюся своїм будь-яким поєднанням на основі овочів, зеленої гречки і льону.
Докладніше, як приготувати сироедческіе хлібці, я розповім в покроковому рецепті нижче. З сушених трав я використовувала розмарин, кейбер, чорний перець, Кейл і майоран, ви можете взяти будь-які інші спеції за смаком. Хлібці можна приготувати і в духовці, якщо вона дозволяє виставити температуру нижче 50 градусів. Хлібці виходять хрусткими, пряними і дуже смачними.
- Морква - 1-2 штук
- Селера - 2-3 штук (стебло)
- Зелена гречка - 1/2 склянки
- Насіння льону - 1/2 склянки
- Сушені трави - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Моркву і селеру подрібніть в блендері, а зелену гречку і льон в кавомолці до стану борошна.
Змішайте в мисці овочі, лляну і гречане борошно, спеції і сіль. Добре перемішайте.
Тісто по консистенції маємо отримати таким, щоб можна було скачати в кулю. Якщо тісто недостатньо еластичне, то можна додати трохи води.
На силіконовому килимку акуратно розкачайте тісто до товщини в півсантиметра. Виріжте кружечки за допомогою кулінарного кільця, перекладіть на пергамент для випічки. Сушіть хлібці в сушарці 12 годин при температурі нижче 50 градусів.
Сироїдчі хлібці готові, смачного!