Рецепт Сироїдчі цукерки фото

Сироїдчі цукерки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Фрукти , Горіхи , Грецькі горіхи , Сухофрукти , Мед , Ізюм
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 10-14
Час приготування: 45 хв.

Я вже так відвикла купувати десерти в магазині. Постійно готую їх сама. Це набагато корисніше. Тим більше, коли язик йде про харчування для дітей. Їм я хочу дати тільки все найкраще.

Опис приготування:

Тому вирішила прочитати про те, як приготувати сироедческіе цукерки. На вигляд вони виглядають як шоколадні. А насправді в них немає цукру, а тільки сухофрукти і насіння. І все не обійшлося без меду. Солодкість буде до речі і тим, хто сидить на дієті. Також можна подати цукерки до свята.

  • Ізюм - 100 грам
  • Насіння льону - 50 грам
  • Волоський горіх - 50 грам
  • Насіння соняшнику - 50 грам
  • Мед - 50 грам
  • Кунжут - 50 грам
  • Смородина - 100 грам
сироїдчі цукерки - фото крок 1
У блендер насипте насіння і порубані горіхи.
сироїдчі цукерки - фото крок 2
Родзинки запарте теплою водою температурою не більше 60 градусів на 10 хвилин. Потім промийте його кілька разів і додайте в блендер.
сироїдчі цукерки - фото крок 3
Туди ж відправте смородину. Якщо немає свіжої ягоди, то використовуйте желе або варення.
сироїдчі цукерки - фото крок 4
В кінці додайте мед і перемолу масу.
сироїдчі цукерки - фото крок 5
Сформуйте кульки з солодкої маси. Кожен обваляйте в кунжутному насінні.
сироїдчі цукерки - фото крок 6
Потримайте цукерки мінімум півгодини в холодильнику. Приємного чаювання!

Схожі рецепти