Сироїдчі цукерки
(покроковий рецепт з фото)
Я вже так відвикла купувати десерти в магазині. Постійно готую їх сама. Це набагато корисніше. Тим більше, коли язик йде про харчування для дітей. Їм я хочу дати тільки все найкраще.
Тому вирішила прочитати про те, як приготувати сироедческіе цукерки. На вигляд вони виглядають як шоколадні. А насправді в них немає цукру, а тільки сухофрукти і насіння. І все не обійшлося без меду. Солодкість буде до речі і тим, хто сидить на дієті. Також можна подати цукерки до свята.
- Ізюм - 100 грам
- Насіння льону - 50 грам
- Волоський горіх - 50 грам
- Насіння соняшнику - 50 грам
- Мед - 50 грам
- Кунжут - 50 грам
- Смородина - 100 грам
У блендер насипте насіння і порубані горіхи.
Родзинки запарте теплою водою температурою не більше 60 градусів на 10 хвилин. Потім промийте його кілька разів і додайте в блендер.
Туди ж відправте смородину. Якщо немає свіжої ягоди, то використовуйте желе або варення.
В кінці додайте мед і перемолу масу.
Сформуйте кульки з солодкої маси. Кожен обваляйте в кунжутному насінні.
Потримайте цукерки мінімум півгодини в холодильнику. Приємного чаювання!