Сирний сир із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальний продукт для сніданку або вечері - сирний сир із зеленню. Готується він буквально за кілька хвилин і ви можете використовувати його як начинку для рум'яних млинців, пиріжків або пирогів.
Вибирайте не кислий сир, щоб не зіпсувати смак страви. Як зелені ідеально підійдуть кріп і петрушка. Можна додати кінзу, листової селера і інші пряні рослини, якщо ви любите їх смак і аромат. Сметану допустимо замінити густим йогуртом або нежирним майонезом.
- Сир - 200 грам (будь-якої жирності)
- Крем - 50 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Кріп - 0, 5 пучка
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Сир будь-якої жирності викладіть в глибокий салатник або миску, додайте туди ж сметану будь жирності, класичний йогурт або нежирний майонез. Всипте сіль і трохи меленого чорного перцю.
Промийте свіжу зелень у воді і подрібніть її. Нарізку викладіть в ємність до сиру.
Ретельно перемішайте всі вміст ємності, щоб сир став м'яким, НЕ зернистим. Якщо знадобиться, то додайте ще сметани, але до того стану, щоб маса тримала свою форму, а не розтікалася.
Викладіть сирний сир із зеленню в піали, помістіть в холодильник на 1 час, щоб маса загусла. Через зазначений час сирний сир із зеленню можна викладати на скибочки хліба, на млинці або іншу несолодке випічку, подаючи з ароматним чаєм або кавою на сніданок.