Сирний хліб з маслинами і помідорами чері
(покроковий рецепт з фото)
Чи часто ви печете хліб? Якщо ви цього не робите, пропоную спекти цей насичений ароматний бездріжджовий хліб. Відмінно підійде до чаю або для бутербродів. Найпростіший в приготуванні хліб!
Цей ароматний сирний хліб має дуже насичений смак! Він прекрасний як сам по собі, так і в якості хліба для бутербродів. За своїм бажанням ви можете додати в тісто різні трави і овочі! Прекрасно до нього підійдуть сушені гриби і прованські трави! У будь-якому випадку раджу всім приготувати цей приголомшливий хліб і порадувати свою сім'ю!
- Куряче яйце - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Масло оливкове - 80 мілілітрів
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Черрі - 10 штук
- Петрушка - За смаком
- Маслини - 10 штук
- Сир - 120 грам
- Сир козячий - 120 грам (м'який)
- Сіль - За смаком
Яйця збийте виделкою, додайте оливкову олію. Збийте.
Додайте просіяне борошно з розпушувачем, молоко. Перемішайте до однорідного стану.
Петрушку дрібно порубати, чері поріжте навпіл, маслини кружками. Козій сир розімніть вилкою. Поступово все умішайте в тісто.
Сир (твердий) натріть на дрібній тертці і додайте в тісто.
Викладіть тісто у форму для кексу, попередньо змащену маслом. Прикрасьте маслинами і черрі.
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці до золотистої скоринки. Злегка охолодіть і подайте до столу.