Сирники з сиру «Запеченкі»
(покроковий рецепт з фото)
Ви дізнаєтеся, як приготувати сирники з сиру «Запеченкі». Вас чекає новий смак такого звичного і улюбленої страви! Їжте їх з варенням або медом, сметаною, згущеним молоком або карамеллю.
Звичні сирники готують на сковороді, в духовці ж їх запікають рідше. Якщо запекти сирники в духовці, у вас буде та ж рум'яна і хрустка скоринка, а всередині вони залишаться м'якими, ніжними. Можна додати до них сухофрукти або свіжі ягоди, якщо любите. Тепер вам не потрібно стояти біля плити і ловити бризки рослинного масла.
- Сир - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукровий пісок - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 4-5 Ст. Ложок
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
1
У миску розбийте яйця, додайте до них цукровий пісок і ванільний цукор, збийте вінчиком.
2
Якщо у вас сир великими крупинками, перетріть його через сито або розбийте грудочки віночком, додайте сир в миску до яєць.
3
Просійте борошно і додайте розпушувач, сіль, перемішайте тісто.
4
Форми для кексів змастіть маслом і викладіть всередину трохи сирного тесту, не заповнюючи їх до самого верху.
5
Запікайте сирники в розігрітому до 180 градусів духовці 30-40 хвилин.
6
Дістаньте сирники з духовки і акуратно видаліть з форми, подавайте їх з будь-яким соусом. Смачного!