Рецепт Класичні сирники з сиру фото

Класичні сирники з сиру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Сир , Яйця , Брусниця
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Полудень
Випічка , Солодке , Сирники
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Незважаючи на те, що багато хто знає, як приготувати класичні сирники з сиру, я все хочу поділитися з вами цим рецептом. Швидкі й легкі в приготуванні, ніжні і солодкі сирники виходять!

Опис приготування:

Дуже повітряні і ніжні сирники виходять, якщо ви змішуєте сир за допомогою блендера, так тісто стає насиченим повітрям. Для приготування соусу ви можете взяти будь-які ягоди і змішати їх з водою, цукром, коньяком або крохмалем, щоб домогтися потрібної консистенції соусу.

  • Сир - 200 грам
  • Борошно - 70 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 6 Ст. Ложок(2ст. Ложки - в тісто, 4ст. Ложки - в джем)
  • Розпушувач - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванілін - За смаком
  • Брусниця - 1 Ст. Ложка (або журавлина)
класичні сирники з сиру - фото крок 1
1. Для початку розімніть сир з яйцем і цукром за допомогою блендера або вилки. Потім додайте до них просіяне борошно з розпушувачем і добре перемішайте до однорідного стану.
класичні сирники з сиру - фото крок 2
2. Далі сформуйте руками сирники, злегка пріпиліте їх борошном.
класичні сирники з сиру - фото крок 3
3. Обсмажте з обох сторін на розпеченому олії до золотистої скоринки. Викладіть обсмажені сирники на паперовий рушник.
класичні сирники з сиру - фото крок 4
4. Приготуйте соус до сирників. Для цього на невеликому вогні випарити трохи соку з заморожених або свіжих ягід, змішавши їх з невеликою кількістю цукру.
класичні сирники з сиру - фото крок 5
5. Потім подайте сирники, прикрасивши їх соусом з ягід. Смачного!

Схожі рецепти