Класичні сирники з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що багато хто знає, як приготувати класичні сирники з сиру, я все хочу поділитися з вами цим рецептом. Швидкі й легкі в приготуванні, ніжні і солодкі сирники виходять!
Дуже повітряні і ніжні сирники виходять, якщо ви змішуєте сир за допомогою блендера, так тісто стає насиченим повітрям. Для приготування соусу ви можете взяти будь-які ягоди і змішати їх з водою, цукром, коньяком або крохмалем, щоб домогтися потрібної консистенції соусу.
- Сир - 200 грам
- Борошно - 70 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 6 Ст. Ложок(2ст. Ложки - в тісто, 4ст. Ложки - в джем)
- Розпушувач - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - За смаком
- Брусниця - 1 Ст. Ложка (або журавлина)
1. Для початку розімніть сир з яйцем і цукром за допомогою блендера або вилки. Потім додайте до них просіяне борошно з розпушувачем і добре перемішайте до однорідного стану.
2. Далі сформуйте руками сирники, злегка пріпиліте їх борошном.
3. Обсмажте з обох сторін на розпеченому олії до золотистої скоринки. Викладіть обсмажені сирники на паперовий рушник.
4. Приготуйте соус до сирників. Для цього на невеликому вогні випарити трохи соку з заморожених або свіжих ягід, змішавши їх з невеликою кількістю цукру.
5. Потім подайте сирники, прикрасивши їх соусом з ягід. Смачного!