Сирники сирні класичні
(покроковий рецепт з фото)
Купити хороший сир дуже складно, адже для приготування справжніх сирників найкраще підходить домашній. Розповідаю про рецепт з далекого дитинства, як приготувати сирники сирні класичні.
Якщо не знайшли домашній сир, то згодиться і покупної. Готові сирники подають теплими або холодними. Це відмінний варіант для сніданку або полудня (особливо для дітей). Можна додати родзинки, курагу або горіхи, а також ваніль, корицю. Сирники подають зі сметаною, з варенням, медом або зі свіжими ягодами.
- Сир - 1 кілограм
- Яйця курячі - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка (без гірки)
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - За смаком
1
Сир викладіть в миску і розімніть його виделкою або ручним міксером.
2
Вбийте в миску до сиру 2 курячих яйця, додайте 0, 5 склянки борошна і цукровий пісок (його кількість можете збільшити).
3
Розімніть вміст миски виделкою або міксером, щоб не було великих грудочок.
4
Отщіпніте невеликий шматочок сирного тесту і сформуйте кульку, обваляйте його в невеликій кількості борошна, потім притисніть і сформуйте сирник.
5
Розігрійте сковороду з соняшниковою олією і викладіть сирники, обсмажуйте з кожного боку близько 3 хвилин.
6
Перекладіть сирники на паперовий рушник, щоб позбутися від жиру, потім покладіть в тарілочки і подавайте з цукровою пудрою.