Рецепт Сирники сирні класичні фото

Сирники сирні класичні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Полудень
Випічка , Солодке , Сирники
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Купити хороший сир дуже складно, адже для приготування справжніх сирників найкраще підходить домашній. Розповідаю про рецепт з далекого дитинства, як приготувати сирники сирні класичні.

Опис приготування:

Якщо не знайшли домашній сир, то згодиться і покупної. Готові сирники подають теплими або холодними. Це відмінний варіант для сніданку або полудня (особливо для дітей). Можна додати родзинки, курагу або горіхи, а також ваніль, корицю. Сирники подають зі сметаною, з варенням, медом або зі свіжими ягодами.

  • Сир - 1 кілограм
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка (без гірки)
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - За смаком
1
Сир викладіть в миску і розімніть його виделкою або ручним міксером.
2
Вбийте в миску до сиру 2 курячих яйця, додайте 0, 5 склянки борошна і цукровий пісок (його кількість можете збільшити).
3
Розімніть вміст миски виделкою або міксером, щоб не було великих грудочок.
4
Отщіпніте невеликий шматочок сирного тесту і сформуйте кульку, обваляйте його в невеликій кількості борошна, потім притисніть і сформуйте сирник.
5
Розігрійте сковороду з соняшниковою олією і викладіть сирники, обсмажуйте з кожного боку близько 3 хвилин.
6
Перекладіть сирники на паперовий рушник, щоб позбутися від жиру, потім покладіть в тарілочки і подавайте з цукровою пудрою.

Схожі рецепти