Рецепт Сирники сирні класичні фото

Сирники сирні класичні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Яйця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Полудень
Випічка, Солодке, Сирники

Купити хороший сир дуже складно, адже для приготування справжніх сирників найкраще підходить домашній. Розповідаю про рецепт з далекого дитинства, як приготувати сирники сирні класичні.

Якщо не знайшли домашній сир, то згодиться і покупної. Готові сирники подають теплими або холодними. Це відмінний варіант для сніданку або полудня (особливо для дітей). Можна додати родзинки, курагу або горіхи, а також ваніль, корицю. Сирники подають зі сметаною, з варенням, медом або зі свіжими ягодами.

  • Сир - 1 кілограм
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка (без гірки)
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - За смаком
1
Сир викладіть в миску і розімніть його виделкою або ручним міксером.
2
Вбийте в миску до сиру 2 курячих яйця, додайте 0, 5 склянки борошна і цукровий пісок (його кількість можете збільшити).
3
Розімніть вміст миски виделкою або міксером, щоб не було великих грудочок.
4
Отщіпніте невеликий шматочок сирного тесту і сформуйте кульку, обваляйте його в невеликій кількості борошна, потім притисніть і сформуйте сирник.
5
Розігрійте сковороду з соняшниковою олією і викладіть сирники, обсмажуйте з кожного боку близько 3 хвилин.
6
Перекладіть сирники на паперовий рушник, щоб позбутися від жиру, потім покладіть в тарілочки і подавайте з цукровою пудрою.

Схожі рецепти