Сирники з сиру класичні
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.
Для приготування сирників важлива якість сиру. Він повинен бути сухим, щоб готовий сирник проте плив на сковороді.
Опис приготування:
Такі сирники можете приготувати на сніданок або десерт. До сирників подайте сметану, джем або мед.
- Сир 9% - 500 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Манна крупа - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Сир викладіть в миску.
Додайте сіль, цукор і яйця.
Додайте манну крупу. Замісити швидко тісто. Його потрібно швидко перемішати. Тривале перебування сиру з цукру зволожить тісто і воно буде дуже рідким.
Сформуйте сирники. Кожен викладіть на сковороду, додавши трохи рослинного масла. Обсмажте з двох сторін. Накрийте кришкою сковороду, коли переверне сирник на іншу сторону.
Подайте сирники до столу, додавши ложку сметани. Смачного.