Сирники з сиру класичні
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування сирників важлива якість сиру. Він повинен бути сухим, щоб готовий сирник проте плив на сковороді.
Такі сирники можете приготувати на сніданок або десерт. До сирників подайте сметану, джем або мед.
- Сир 9% - 500 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Манна крупа - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Сир викладіть в миску.
Додайте сіль, цукор і яйця.
Додайте манну крупу. Замісити швидко тісто. Його потрібно швидко перемішати. Тривале перебування сиру з цукру зволожить тісто і воно буде дуже рідким.
Сформуйте сирники. Кожен викладіть на сковороду, додавши трохи рослинного масла. Обсмажте з двох сторін. Накрийте кришкою сковороду, коли переверне сирник на іншу сторону.
Подайте сирники до столу, додавши ложку сметани. Смачного.