Сирники класичні
(покроковий рецепт з фото)
Найголовніше для господині з ранку - нагодувати смачно і корисно всю сім'ю. Пропоную вам приготувати класичні сирники, адже з ним не так багато клопоту, а сніданок вийде ситним, корисним і смачним.
Давайте нагодуємо всю сім'ю смачно і корисно. Якщо хто-небудь їх ваших домочадців не їсть сир, від цих сирників він не відязикаться, гарантую. Смачні, рум'яні й ароматні сирники можна приготувати в будь-який час дня і подати до столу зі сметаною, з варенням, зі згущеним молоком, да з чим завгодно! У цьому простому рецепті я розповім вам, як приготувати сирники класичні. Мінімум інгредієнтів - мінімум часу на приготування.
- Сир - 500 грам
- Яйця - 1 штука
- Цукор білий - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки(2 - для тіста, 2 - для панірування)
- Сіль дрібна - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія для смаження - 100 мілілітрів
Викладаємо в миску сир, розминаємо його. Додаємо яйце, сіль, цукор і борошно. І замішуємо однорідне тісто.
Мокрими руками формуємо з тіста кульки не більш 5 см в діаметрі.
Нагріваємо сковороду з невеликою кількістю масла. З кульок формуємо коржі, паніруємо їх в борошні і викладаємо на розігріту сковороду.
Смажимо на вогні трохи більше середнього до рум'яної скоринки з обох сторін.
І годуємо всіх смачним сніданком.