Класичні домашні сирники
(покроковий рецепт з фото)
Напевно всім мама в дитинстві пекла таке нехитре, але дуже смачна страва, як сирники. Вони ситні і поживні. Сьогодні я розповім вам, як приготувати класичні домашні сирники!
Такого смачного і ароматного сніданку будуть раді всі без винятку. Сирники також можна приготувати з родзинками або курагою. Якщо любите нотки свіжості, додайте трохи лимонної цедри. Подавайте сирники зі сметаною або варенням, а для ваших улюблених дітей можна полити їх згущеним молоком. Також такі сирники легко можна прикрасити на тарілці у вигляді смішних мордочок з фруктів. Смачного!
- Сир 9-18% - 500 грам
- Яйця - 1 штука
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Топлене масло - За смаком
1
Сир оберніть в ганчірку, покладіть в миску і притисніть вантажем на 2-3 годину. Потім приберіть сир від виділилася рідини.
2
З'єднайте сир з манкою, яйцем, цукром, борошном і сіллю. Перемішайте до однорідності.
3
З отриманої маси сформуйте сирники.
4
Обсмажте сирники на розтопленому маслі до золотистого кольору з обох сторін.
5
Смачного!