Сирники з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Любителям сирних десертів пропоную спробувати сирники з полуницею. Ягода буде всередині сирника. Відкусивши шматочок почуєте приємний аромат полуниці і легку кислинку.
Для сирників вибираємо добре віджатий сир. Особливо, якщо готуємо з ягодами. Якщо сир вологий, знадобиться багато борошна, і це може вплинути на смак готового блюда. В іншому, все просто.
- Сир - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Полуниця - 200 грам
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
Цукор і яйце збиваємо вінчиком до появи піни.
Додаємо сир, сіль і столову ложку борошна. Все перемішуємо.
Полуницю моєму і видаляємо хвостики. Ягоди обмакиваем в борошні.
З сирного тесту формуємо сирники, в середину кожного сирника кладемо ягоду. Сирники обвалюють в борошні.
Смажимо сирники на рафінованій соняшниковій олії, приблизно, по 3 хвилини з кожного боку.
Сирники з полуницею готові. Подаємо гарячими. Смачного!