Бісквіт з полуницею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Всім відомий бісквіт тепер і в мультиварці! За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати бісквіт з полуницею в мультиварці на всі випадки життя.
Правильно приготовлений бісквіт замінює будь-які торти і десерти. Якщо тісто добре спекла - тоді і коржі легко робити, і кремом вони добре просочаться. Скажу, що в мультиварці готувати бісквіт навіть простіше, ніж в духовці. Для приготування бісквіта з полуницею в мультиварці бажано взяти свіжої ягоди, благо зараз це не проблема. Отже, дивимося рецепт.
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 75 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Пакетик ваніліну - 1 штука
- Какао - 2-4 Ст. Ложок
- Полуниця - 2 склянки
- Сир - 200 грам
Збиваємо яйця та цукор, додаємо ванілін.
Розтопити масло і маргарин і додайте до яєць.
Тепер всипаємо борошно і погашену соду. Ретельно перемішуємо.
Додаємо какао - 2-3 ложки досить.
Виливаємо тісто в чашу мультиварки, ставимо режим "випічка" з 45 хвилин.
Поки бісквіт печеться, робимо начинку. Збиваємо полуницю з цукром.
Додаємо сир, трохи сметани і знову збиваємо.
Тим часом бісквіт встиг спекти.
Чекаємо, поки він охолоне, а потім розрізаємо на 2 частини.
Нижню частину не шкодуючи змащуємо нашої полунично-сирною начинкою.
Залишки крему виливаємо зверху, відправляємо торт в холодильник на годинку.
Готовий бісквіт з полуницею в мультиварці прикрашаємо ягодами перед подачею.
От і все. Смачного!
От і все. Смачного!