Рецепт Бісквіт з полуницею фото

Бісквіт з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Ягоди , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 55 хв.

Самий універсальний, простий і смачний десерт - це бісквіт. А що може бути смачніше випічки з сезонними ягодами і фруктами? ! Пропоную класний рецепт, як приготувати бісквіт з полуницею.

Опис приготування:

Такий десерт обов'язково сподобається дорослим і дітям. Дуже просте в приготуванні блюдо, яке не вимагає яких-небудь особливих інгредієнтів. Замість полуниці можна додавати будь-які інші ягоди або фрукти за смаком, в тому числі і консервовані. Також такий десерт можна прикрасити зверху збитими вершками, кремом, сирною масою або шоколадною глазур'ю.

  • Борошно - 150 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Пластівці вівсяні - 50 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Ваніль - За смаком
  • Розпушувач для тіста - ½ Чайних ложок
  • Полуниця - 150 грам
бісквіт з полуницею - фото крок 1
1. У миску вбиваємо всі яйця, додаємо цукор і починаємо збивати віночком або блендером до підняття загальної маси. Після додаємо ваніль, розпушувач для тіста і заздалегідь просіяне борошно, збиваємо блендером на маленькій швидкості.
бісквіт з полуницею - фото крок 2
2. До готового тесту додаємо вівсяні пластівці, вони додадуть цікаві консистенцію і смак. Ретельно промиємо полуницю від бруду під проточною водою (або замочуємо її в мисці).
бісквіт з полуницею - фото крок 3
3. Форму для випікання змащуємо маслом, виливаємо готове бісквітне тісто, а зверху викладаємо полуницю, можна вмішати її всередину.
бісквіт з полуницею - фото крок 4
4. Випікаємо бісквіт в розігрітому до 170 градусів духовці близько 30-40 хвилин, до появи рум'яної скоринки. Готовий бісквіт відразу не виймаємо, а залишаємо хвилин на 10, після цього розрізаємо і подаємо його до столу.

Схожі рецепти