Пиріг з полуницею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте смачний пиріг з полуницею в мультиварці. За рахунок ягідної начинки, пиріг вийде соковитим, а в поєднанні з повітряним і ніжним тестом - це просто смакота!
Перед вами класичний рецепт приготування пирога з полуницею в мультиварці. Для початку потрібно буде приготувати легке і повітряне тісто. Пиріг з цього тесту виходить солодкий, з легкої полуничною кислинкою і неперевершеним ягідним ароматом. Нижче представлений покроковий рецепт приготування пирога з полуницею в мультиварці.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 200 грам
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 100 грам
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 300 грам (вищого сорту)
- Ванілін - 2 штуки (пакетики)
- Полуниця - 3 склянки (заморожена)
- Цукрова пудра - 100 грам
Влийте в ємність 2 яйця і 200 грам цукру.
Збийте яйця з цукром і додайте 5 столових ложок сметани, ще раз збийте.
Додайте розтоплене вершкове масло і ванілін, перемішайте.
Тепер додайте просіяне борошно.
Отриману масу слід збити міксером до отримання однорідної маси. По густоті повинно вийти, як сметана.
На дно чаші мультиварки застелите навхрест папір для випічки (папір розстеляється, щоб потім було легше вийняти пиріг).
Змастіть чашу мультиварки і папір для випічки рослинним маслом. Викладіть тісто, рівномірно розподіливши по дну.
Обваляйте полуницю в цукровій пудрі і викладіть на верх тесту в довільному порядку. Запікати в режимі "випічка" 70 хвилин.
Акуратно витягніть готовий пиріг на тарілку, видаліть папір.
Зверху присипте цукровою пудрою. Готово!