Сирні крекери на маслі
(покроковий рецепт з фото)
Іноді солодка випічка набридає і хочеться похрумтіти чимось солоним. Тоді на допомогу приходить рецепт крекерів. З ними можна подавати діп або соус, буде ще смачніше. Читайте інструкцію!
Напевно, ця варіація найулюбленіша в моїй родині. Тут такий насичений смак виходить, просто пальчики оближете. Подивіться, як приготувати сирні крекери на маслі. І відразу запасіться красивими формочками, щоб вирізати вироби. Дітям такий зовнішній вигляд печенек точно сподобається. Приступаємо!
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Вершкове масло - 90 грам
- Чеддер або інший твердий - 180 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. Для початку крупно натріть сир.
2. Потім змішайте його з усіма інгредієнтами з рецепта.
3. Потім замішайте тісто руками. Приберіть його під харчову плівку і залиште в холодильнику на 1 час.
4. Після цього розкачайте масу в тонкий пласт.
5. Виріжте з тіста фігурки.
6. Проткніть їх зубочисткою, щоб тісто не здувалося при запіканні.
7. Випікайте печиво 20 хвилин при 175 градусах в розігрітій духовці. Остудіть вироби, а потім насолоджуйтеся!