Рецепт Сирні крекери (майстер клас) фото

Сирні крекери (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Вівсянка , Крупи , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На природу , На сніданок , Полудень
Випічка , Печиво , Крекери
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні я хочу поділитися простим рецептом приготування сирних крекерів. Гостроту крекерів можна відрегулювати на свій смак, виходячи з того, кому вони призначаються. Отже, докладніше - в рецепті!

Опис приготування:

Для дітей раджу використовувати тільки сіль і паприку, а ось для дорослих можна додати і пекучого перцю чилі! Вийде непогана закуска під пиво або просто до улюбленого фільму. Дивіться, як приготувати сирні крекери (майстер клас)

  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Паприка мелена - 0, 5-1 чайних ложки
  • Сир твердий - 220 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Пластівці вівсяні або рисові - 1 Склянка
сирні крекери (майстер клас) - фото крок 1
Підготуйте продукти. Пластівці вівсяні повинні бути швидкого приготування, які не варять, а запарюють.
сирні крекери (майстер клас) - фото крок 2
Змішайте в глибокій посудині борошно з сіллю, паприка, за бажанням гострим перцем чилі меленим.
сирні крекери (майстер клас) - фото крок 3
Додайте тертий сир.
сирні крекери (майстер клас) - фото крок 4
Вилочкою перемішайте масу, щоб сир огорнула борошно.
сирні крекери (майстер клас) - фото крок 5
Розтопити вершкове масло і додайте в сирну масу. Перемішайте добре.
сирні крекери (майстер клас) - фото крок 6
Всипте вівсяні або рисові пластівці. Перемішайте спочатку вилочкою, а потім руками. Маса буде в'язка, щільна.
сирні крекери (майстер клас) - фото крок 7
На фото - результат, тісто для сирних крекерів готове. Можна включити духовку на 180 градусів і прогріти.
сирні крекери (майстер клас) - фото крок 8
Застеліть деко або форму, в якій плануєте випікати, пергаментом. Руками відщипувати невеликі грудочки сирного тесту і формуйте кульки, розмір - за бажанням, але маленькі крекери виглядають симпатичніше. Вилочкою притисніть кожен кульку пару раз. Надішліть крекери в духовку на 20-25 хвилин. Слідкуйте!
сирні крекери (майстер клас) - фото крок 9
Як тільки верх і низ крекерів підрум'янився, значить вони готові. Зніміть їх і остудіть на решітці. Зберігайте остиглі крекери в паперовому пакеті. Приємного!

Схожі рецепти