Рецепт Сирна нарізка до вина фото

Сирна нарізка до вина
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 хв.

Сир відмінно підкреслює смак вина. Тут я покажу, як зробити сирну нарізку до вина. Такий набір сирів підійде і до червоних, і до білих сортів сухого або напівсухого вина. Головне тут - подача.

Опис приготування:

Сирна нарізка до вина подається часто. Смак сиру підкреслює смак вина, розкриває його смак, аромат.

До витриманим сортам вина підходять зрілі сорти сиру.

З білими винами можна поєднуються пікантні сири і сири з вираженим смаком, а ось до червоних вин краще подавати м'які по смаку і делікатні сири. Чим гостріше, витриманішою смак вашого сиру, тим більш яскравим і сильним повинно бути вино.

  • Рамсес - 200 грам
  • Mazda - 200 грам
  • Мисливський - 200 грам
  • Петрушка, маслини - За смаком
сирна нарізка до вина - фото крок 1
Для приготування сирної нарізки я взяла кілька видів сиру. Отже, сир "кг" наріжте тоненько. Сир цей володіє яскравим смаком і оригінальним зовнішнім виглядом. Він має ніздрювату структуру.
сирна нарізка до вина - фото крок 2
Візьміть велику однотонне блюдо. Викладіть сир по колу. Важливий колір страви. Воно не повинно відволікати від самого продукту. Краще вибирати однотонні спокійні кольори посуду.
сирна нарізка до вина - фото крок 3
Сир"Рамзес" наріжте на шматочки. Сир має підкопчений смак.
сирна нарізка до вина - фото крок 4
Далі, я взяла сир з паприкою. Він має яскравий смак, а шматочки паприки роблять його ефектно не тільки за смаковими якостями, але і зовні.
сирна нарізка до вина - фото крок 5
Покладіть шматочки сиру колами, створюючи закінчений і лаконічний вигляд.
сирна нарізка до вина - фото крок 6
Серединку сирної нарізки прикрасьте на ваш смак. Тут можна використовувати петрушку і маслини. Можна взяти ще один вид більш м'якого сиру і з нього зробити трояндочки. Прикрасити тарілку можна на ваш розсуд.

Схожі рецепти