Сирна нарізка до вина
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 хв.
Сир відмінно підкреслює смак вина. Тут я покажу, як зробити сирну нарізку до вина. Такий набір сирів підійде і до червоних, і до білих сортів сухого або напівсухого вина. Головне тут - подача.
Опис приготування:
Сирна нарізка до вина подається часто. Смак сиру підкреслює смак вина, розкриває його смак, аромат.
До витриманим сортам вина підходять зрілі сорти сиру.
З білими винами можна поєднуються пікантні сири і сири з вираженим смаком, а ось до червоних вин краще подавати м'які по смаку і делікатні сири. Чим гостріше, витриманішою смак вашого сиру, тим більш яскравим і сильним повинно бути вино.
- Рамсес - 200 грам
- Mazda - 200 грам
- Мисливський - 200 грам
- Петрушка, маслини - За смаком
Для приготування сирної нарізки я взяла кілька видів сиру. Отже, сир "кг" наріжте тоненько. Сир цей володіє яскравим смаком і оригінальним зовнішнім виглядом. Він має ніздрювату структуру.
Візьміть велику однотонне блюдо. Викладіть сир по колу. Важливий колір страви. Воно не повинно відволікати від самого продукту. Краще вибирати однотонні спокійні кольори посуду.
Сир"Рамзес" наріжте на шматочки. Сир має підкопчений смак.
Далі, я взяла сир з паприкою. Він має яскравий смак, а шматочки паприки роблять його ефектно не тільки за смаковими якостями, але і зовні.
Покладіть шматочки сиру колами, створюючи закінчений і лаконічний вигляд.
Серединку сирної нарізки прикрасьте на ваш смак. Тут можна використовувати петрушку і маслини. Можна взяти ще один вид більш м'якого сиру і з нього зробити трояндочки. Прикрасити тарілку можна на ваш розсуд.